afbeelding bij deze pagina

Inschrijven

Wij schrijven u graag in als patiënt in één van onze praktijken: Tandartsenpraktijk Loppersum of Tandartsenpraktijk Uithuizen.

 

Tandartsenpraktijk Loppersum is geopend voor nieuwe patiënten; er is geen tijdelijke wachtlijst.

 

Tandartsenpraktijk Uithuizen is geopend voor nieuwe patiënten, er is geen tijdelijke wachtlijst.

Persoonsgegevens

Voor een inschrijving hebben wij uw persoonsgegevens nodig. U kunt die per brief, per e-mail of telefonisch aan ons doorgeven aan de hand van een vragenlijst. Het is prettig als u uw vorige tandarts vraagt om uw behandeldossier naar ons op te sturen.

Wij vragen u ook naar uw gezondheidstoestand. Als in de loop van tijd hierin veranderingen optreden willen wij dat graag van u weten.

Klik hier voor de vragenlijst

Tevens vragen wij u om een geldig legitimatiebewijs (ID-kaart of paspoort). Om uw BSN (BurgerServiceNummer) te mogen vermelden op nota's en declaraties, correspondentie, behandeldossier etc. zijn wij van overheidswege verplicht eerst uw identiteit vast te stellen.

Klik hier voor meer informatie over BSN.

Privacy

Alleen met uw toestemming verstrekken wij uw gegevens aan derden. Dit geldt niet voor collega-tandartsen en medische specialisten.

Vaste tandarts

Omdat wij veel belang hechten aan de band tussen u en uw tandarts, krijgt u een vaste tandarts toegewezen.

Mondhygiëniste

Ook niet-patiënten kunnen terecht bij onze mondhygiëniste. Dit kan echter alleen na overleg met uw eigen tandarts. Uw tandarts krijgt automatisch een verslag van de bevindingen van de mondhygiënist.

Second opinion

Wanneer u ingeschreven staat bij een andere tandarts kunt u na overleg bij ons eenmalig terecht voor een second opinion. U wordt dan ingeschreven en meteen weer uitgeschreven. Ook dan geldt dat wij uw volledige persoonsgegevens en gezondheidstoestand noteren.

home
voorlichting
advies
behandeling
protheses
onze praktijk
spoed
project 14