Loppersum: 0596-57 28 18 

   Uithuizen:    0595-43 17 16

Welkom bij onze praktijk...!

Wij zijn een open en betrokken praktijk voor mondzorg; welkom op de website van Tandartsenpraktijk Loppersum en Tandartsenpraktijk Uithuizen. Als team zetten wij ons in om uw gebit in goede gezondheid te houden.We vinden het belangrijk dat u zich bij elk bezoek op uw gemak voelt. We hechten veel waarde aan de relatie tussen u en ons; u bent per slot van rekening niet iets maar iemand.

Onze beide praktijken hanteren dezelfde beleidsverklaring. Ook werken in beide praktijken deels dezelfde mensen. Tandheelkundig en organisatorisch proberen beide praktijken elkaar te ondersteunen en te versterken. Financieel zijn Tandartsenpraktijk Loppersum en Tandartsenpraktijk Uithuizen zelfstandige eenheden.

line

Nieuws:

Facturen voortaan zonder aangehechte acceptgirokaart

Tandartsenpraktijk Uithuizen en Loppersum versturen de facturen voortaan zonder aangehechte acceptgirokaart. Zodoende ziet de layout van onze nota's er nu anders uit. Deze wijziging gaat voor Tandartsenpraktijk Uithuizen in per februari 2016 en voor Tandartsenpraktijk Loppersum per 10 februari 2016.

Ixorg

Als u denkt over een nieuwe aanvullende tandartsverzekering betrek dan ook Ixorg mee in uw afweging. Zie hiervoor ook de uitzending van Kassa.

Veel veranderingen voor Menzis verzekerden

Voor Menzis verzekerden is er sinds begin 2015 veel veranderd en geldt ook voor 2016! De aanvullende tandverzekeringen hebben een totaal andere invulling gekregen. In de praktijk blijkt dat u naast uw premie ook altijd een deel van de behandeling zult moeten betalen. In tegenstelling tot andere jaren zult u daarvoor een rekening van ons krijgen. U moet zelf controleren of u nog recht op een vergoeding hebt. 

Nieuwe website voor al uw tandheelkundige vragen

Kijk voor al uw vragen over de tandarts en uw gebit op de website "alles over uw gebit"

balie

   

Nieuws:

Praktijk Loppersum

Om de grote drukte bij de mondhygiënisten op te vangen werkt Karin Steenhuis tijdelijk bij ons. Ook Eva Weidinger werkt extra.

Klik hier voor meer nieuws.

Praktijk Uithuizen

Klik hier voor meer nieuws

 

line

 

 
 
 
 

Openingstijden:
Maandag 8.00 tot 21.00 uur

Dinsdag t/m vrijdag: 8.00 tot 17.00 uur

Telefonisch afspreken
Ma. t/m vr.    8.00-12.00 en 13.00-17.00 uur
 

Loppersum:
Molenweg 2, 9919 AH Loppersum, tel: 0596-57 28 18 
e-mail: tandartsenloppersum@tandartsenloppersum.nl


Uithuizen:
Industrieweg 4, 9981 HJ Uithuizen, tel: 0595-43 17 16
e-mail: uithuizen@tandartsenuithuizen.nl

Buiten de openingstijden kunt u terecht bij:
BEKIJK HIER ONZE SPOED DIENST

Online Afspraak Maken
Online Afspraak Maken

 

he m m j

ivoren kruis

logo calibris

kwaliteitsregister tandartsen logo

rc

logo ixorg x

WIE NEEMT WAAR?
Dentist de TandartsenpraktijkDentist de TandartsenpraktijkDentist de TandartsenpraktijkDentist de TandartsenpraktijkDentist de Tandartsenpraktijkheader
logo loppersum
logo uithuizen
vlak
vlak