Loppersum: 0596-57 28 18 

   Uithuizen:    0595-43 17 16

Alleen basisverzekering...?

De basisverzekering vergoedt vrijwel de gehele tandheelkundige zorg voor de jeugd tot en met 17 jaar m.u.v. kroon- en brugwerk en orthodontie (beugels), 75% van de volledige prothese en 90% van de reparatie/rebasing van de volledige prothese. Voor overige tandheelkundige verrichtingen kunt u zich aanvullend verzekereren.

Menzis en Anderzorg in 2019

De tandartsverzekeringen van Menzis en Anderzorg) zijn met ingang van 2015 ingrijpend veranderd. U zult voortaan (bijna) altijd moeten bijbetalen, ook als u een aanvullende tandartsverzekering heeft afgesloten bij Menzis en Anderzorg . Dit geldt ook voor 2019!

De uitgevoerde verrichtingen die onder de basisverzekeringen en/of aanvullende Menzis- en Anderzorgtandartsverzekering vallen, zullen wij in 2019 nog steeds rechtstreeks indienen bij uw verzekeraar. Afhankelijk van uw polis berekent de verzekeraar uw eigen bijdrage en geeft dit deel weer terug aan ons. Hierover ontvangt u vervolgens later een rekening van ons betreffende uw eigen bijdrage. Voor meer informatie over uw verzekering kunt u uw polis raadplegen, de website van uw verzekeraar of contact opnemen met de klantenservice.

Geen tandartsverzekering: neem ixorg

De Koninklijke Nederlandse Maatschappij tot bevordering der Tandheelkunde (KNMT) heeft een financeringsproduct voor de mondzorg gelanceerd onder de naam ixorg. Patiënten bouwen hiermee een persoonlijk budget op waarmee zij hun mondzorgbehandelingen in de toekomst kunnen betalen. Het gespaarde budget blijft van de patiënt, ook als het niet wordt opgemaakt. Een groot verschil met reguliere aanvullende tandartsverzekeringen is de dekking bij calamiteiten (100% dekking tot een bedrag van € 10.000,--). Voor meer informatie kunt u de website www.ixorg.nl raadplegen.

Tandartsenpraktijk Loppersum en Tandartsenpraktijk Uithuizen zijn aangesloten bij ixorg.

x start met besparen

Welkom/Home

Protheses

Spoed

Behandeling

Zo gaat het

Preventie

Loppersum

Voorlichting

Uithuizen

Openingstijden:
Maandag 8.00 tot 21.00 uur

Dinsdag t/m vrijdag: 8.00 tot 17.00 uur

Telefonisch afspreken
Ma. t/m vr.    8.00-12.00 en 13.00-17.00 uur
 

Loppersum:
Molenweg 2, 9919 AH Loppersum, tel: 0596-57 28 18 
e-mail: tandartsenloppersum@tandartsenloppersum.nl

Uithuizen:
Industrieweg 4, 9981 HJ Uithuizen, tel: 0595-43 17 16
e-mail: uithuizen@tandartsenuithuizen.nl

Buiten de openingstijden kunt u terecht bij:
BEKIJK HIER ONZE SPOED DIENST

Online Afspraak Maken
Online Afspraak Maken

 

 

 

he m m j

ivoren kruis download

kwaliteitsregister tandartsen logo

rc

logo ixorg x

WIE NEEMT WAAR?
Dentist de TandartsenpraktijkDentist de TandartsenpraktijkDentist de TandartsenpraktijkDentist de TandartsenpraktijkDentist de Tandartsenpraktijk
logo loppersum
logo uithuizen
vlak
vlak