Loppersum: 0596-57 28 18 

   Uithuizen:    0595-43 17 16

Welkom in onze praktijk...!

Wij zijn een open en betrokken praktijk voor mondzorg; welkom op de website van Tandartsenpraktijk Loppersum en Tandartsenpraktijk Uithuizen. Als team zetten wij ons in om uw gebit in goede gezondheid te houden.We vinden het belangrijk dat u zich bij elk bezoek op uw gemak voelt. We hechten veel waarde aan de relatie tussen u en ons; u bent per slot van rekening niet iets, maar iemand.

Onze beide praktijken hanteren dezelfde beleidsverklaring. Tandheelkundig en organisatorisch werken beide praktijken op deelgebieden met elkaar samen. Tandartsenpraktijk Loppersum en Tandartsenpraktijk Uithuizen zijn zelfstandige eenheden met verschillende eigenaren.

line

Nieuws / Coronavirus (Covid-19) / update 01-04-2020:

Op advies van onze beroepsorganisatie Koninklijke Maatschappij tot bevordering der Tandheelkunde (KNMT) zijn Tandartsenpraktijk Loppersum en Tandartsenpraktijk Uithuizen m.i.v. maandag 16 maart 2020 gesloten voor reguliere zorg en worden na een screening uitsluitend spoedbehandelingen bij niet-coronapatiënten uitgevoerd! Zoals het nu lijkt is de sluitingsperiode tot 28 april 2020 vastgesteld.

Belangrijk: heeft u (lichte) klachten zoals niezen, keelpijn, loopneus, (licht) hoesten, verhoging/ koorts of bent u in één van de risicogebieden (update 15-03-2020: tot de risicogebieden worden momenteel gerekend: China (incl. Hongkong) // Zuid-Korea // Iran // Italië // Oostenrijk // Noordrijn Westfalen (Duitsland) // Madrid (Spanje)) geweest of u heeft contact gehad met iemand die het coronavirus heeft, dan kunnen ook spoedbehandelingen niet in onze praktijk uitgevoerd worden. Ook als u i.v.m. klachten pijnstillers gebruikt waardoor eventuele verhoging of koorts is gezakt, is het belangrijk dat u dit telefonisch doorgeeft! Loop niet zomaar de praktijk binnen maar bel ons!

Tijdens kantoortijden zijn de praktijken telefonisch bereikbaar: Tandartsenpraktijk Loppersum: 0596-572818 // Tandartsenpraktijk Uithuizen: 0595-431716!

De medewerkers van de praktijken zijn bezig de mensen te bellen, die afspraken hebben staan in Tandartsenpraktijk Loppersum  Tandartsenpraktijk Uithuizen. Het kan ook zijn dat u een sms- of mailbericht ontvangt om u afspraak af te zeggen, die in de sluitingsperiode valt.

Wij kunnen helaas op dit moment niet aangeven hoe lang deze situatie precies zal duren!

 

 

Nieuwe versie online webagenda

In 2019 is een nieuwe versie van de webagenda geïnstalleerd. De online agenda is gemoderniseerd en er zijn wat kleine aanpassingen gedaan.

Indien u nog niet eerder gebruik heeft gemaakt van onze webagenda dan kunt u via "Ik ben nieuw" een account aanmaken. Hiervoor dient uw e-mailadres op de praktijk bekend te zijn.

Graag nodigen wij u uit om onze nieuwe online agenda te bezoeken!

Mondzorg tarieven 2020

De meeste tandartstarieven worden per 1 januari 2020 met 1,7 % verhoogd.

Veranderingen in de mondzorgverzekeringen 2020

In 2020 zijn er weer veranderingen in de basis en aanvullende verzekeringen. Op de website www.allesoverhetgebit.nl vindt u de nieuwste veranderingen. Klik hier.

Tips bij het sluiten van een nieuwe aanvullende verzekering

Klik hier voor de poster Aanvullende verzekering kiezen? 9 tips.

Veel veranderingen voor Menzis verzekerden

Voor Menzis verzekerden is er sinds begin 2015 veel veranderd en geldt ook voor 2020! De aanvullende tandverzekeringen hebben een totaal andere invulling gekregen. In de praktijk blijkt dat u naast uw premie ook altijd een deel van de behandeling zult moeten betalen. In tegenstelling tot vroeger zult u daarvoor een rekening van ons krijgen. U moet zelf controleren of u nog recht op een vergoeding hebt. 

Nieuwe website voor al uw tandheelkundige vragen

Kijk voor al uw vragen over de tandarts en uw gebit op de website "alles over uw gebit"

​Nieuwe richtlijn antibioticum gebruik 

Preventief antibiotica gebruik blijkt niet zinvol bij patiënten met een gewrichtsprothese. Wel is het belangrijk om extra aandacht te geven aan het schoonhouden van het gebit en regelmatig op controle te komen. Zie ook de site "daar wordt iedereen beter van".

 

Balie Loppersum Ontvangst Loppersum

  

Nieuws:

Praktijk Loppersum

Klik hier voor onze extra Tandflits UPDATE CORONAVIRUS.

U gaf ons een 8,6 bij de enquête in november 2018.

Klik hier voor de details.

Nieuw gebit?

In Loppersum kunt u terecht bij  onze tandprotheticus Rob van de Pol. Hij meet in nauw overleg met U uw nieuwe kunstgebit aan. Ook kunt bij hem terecht voor het opvullen of repareren van uw gebitsprothese.

Klik hier voor meer nieuws.

Praktijk Uithuizen

Tandarts Ab Hoft geniet vanaf januari 2020 van zijn pensioen in Uithuizen.

Wilt u graag bij ons worden ingeschreven, omdat u een nieuwe tandarts zoekt? Of was u patiënt bij tandarts Van Waes? Klik dan hier voor meer informatie en het inschrijfformulier. Voor verdere informatie, kunt u hier klikken.

Ervaart u problemen met het openen van uw nota? Klik dan hier voor meer uitleg.

Klik hier voor meer nieuws.

De vacature voor tandartsassistent (m/v) is inmiddels ingevuld.

balie uithuizen Ontvangst Uithuizen

Zie ook:

              zo gaat het bij de tandarts...

              zo gaat het bij de mondhygienist...

              zo gaat het bij de preventieassistent...

              zo gaat het bij de implantoloog... line

Welkom/Home

Protheses

Spoed

Behandeling

Zo gaat het

Preventie

Loppersum

Voorlichting

Uithuizen

Openingstijden:
Maandag 8.00 tot 21.00 uur

Dinsdag t/m vrijdag: 8.00 tot 17.00 uur

Telefonisch afspreken
Ma. t/m vr.    8.00-12.00 en 13.00-17.00 uur
 

Loppersum:
Molenweg 2, 9919 AH Loppersum, tel: 0596-57 28 18 
e-mail: tandartsenloppersum@tandartsenloppersum.nl

Uithuizen:
Industrieweg 4, 9981 HJ Uithuizen, tel: 0595-43 17 16
e-mail: uithuizen@tandartsenuithuizen.nl

Buiten de openingstijden kunt u terecht bij:
BEKIJK HIER ONZE SPOED DIENST

Online Afspraak Maken
Online Afspraak Maken

 

 

 

he m m j

ivoren kruis download

kwaliteitsregister tandartsen logo

rc

logo ixorg x

WIE NEEMT WAAR?
Dentist de TandartsenpraktijkDentist de TandartsenpraktijkDentist de TandartsenpraktijkDentist de TandartsenpraktijkDentist de Tandartsenpraktijkheader
logo loppersum
logo uithuizen
vlak
vlak