Loppersum: 0596-57 28 18 

   Uithuizen:    0595-43 17 16

Klachten

Wij hebben de intentie om u zo goed mogelijk te helpen. Niet altijd zal dit tot honderd procent lukken. Het kan daarom voorkomen dat u niet tevreden bent. Wij horen dat dan graag.

Wij stellen het zeer op prijs als u ons op de hoogte stelt van eventuele klachten over de behandeling of over de manier waarop u benaderd bent. Wij kunnen dan ons best doen om uw klacht tot tevredenheid op te lossen. Bovendien kunnen wij ervan leren.

De tandartsen, die in onze praktijk werken, hebben een klachtenregeling bij de Koninklijke Nederlandse Maatschappij tot bevordering der Tandheelkunde (KNMT) of bij Tandarts Support.

Tandheelkundig Informatie Punt (TIP)

Wanneer u ontevreden bent of vragen heeft kunt u ook contact opnemen met het Tandheelkundig Informatie Punt (TIP). Het TIP is voortaan bereikbaar voor vragen van patiënten via een online formulier op de voorlichtingswebsite allesoverhetgebit.nl. Met behulp van het online formulier kunnen patiënten hun vraag stellen. Patiënten die het voormalige telefoonnummer van TIP bellen, worden daarnaar verwezen. Het TIP is een onafhankelijk onderdeel van de KNMT dat klachten en vragen van patiënten behandelt en beoordeelt.

Adviserend tandarts

Als u verzekerd bent voor tandheelkunde kunt u ook contact opnemen met uw verzekeraar. De meeste verzekeraars hebben een adviserend tandarts die uw klachten kan behandelen.

Wij hopen dat dit allemaal nooit nodig zal zijn.

Welkom/Home

Protheses

Spoed

Behandeling

Zo gaat het

Preventie

Loppersum

Voorlichting

Uithuizen

Openingstijden:
Maandag 8.00 tot 21.00 uur

Dinsdag t/m vrijdag: 8.00 tot 17.00 uur

Telefonisch afspreken
Ma. t/m vr.    8.00-12.00 en 13.00-17.00 uur
 

Loppersum:
Molenweg 2, 9919 AH Loppersum, tel: 0596-57 28 18 
e-mail: tandartsenloppersum@tandartsenloppersum.nl

Uithuizen:
Industrieweg 4, 9981 HJ Uithuizen, tel: 0595-43 17 16
e-mail: uithuizen@tandartsenuithuizen.nl

Buiten de openingstijden kunt u terecht bij:
BEKIJK HIER ONZE SPOED DIENST

Online Afspraak Maken
Online Afspraak Maken

 

 

 

knmt logo digitaal

ivoren kruis download

kwaliteitsregister tandartsen logo

Klachten

WIE NEEMT WAAR?
Dentist de TandartsenpraktijkDentist de TandartsenpraktijkDentist de TandartsenpraktijkDentist de TandartsenpraktijkDentist de Tandartsenpraktijk
logo loppersum
logo uithuizen
vlak
vlak