Loppersum: 0596-57 28 18 

   Uithuizen:    0595-43 17 16

 

Inschrijven Loppersum

Tandartsenpraktijk Loppersum Johanna

Welkom! Wij schrijven u graag in als patiënt bij Tandartsenpraktijk Loppersum.

Tandartsenpraktijk Loppersum heeft op dit moment een tijdelijke wachtlijst. Als u patiënt wilt worden in onze praktijk te Loppersum is het van belang dat u zich aanmeldt op deze wachtlijst. Dit kunt u doen door telefonisch contact op te nemen met onze praktijk. Wij bellen u zodra het mogelijk is om u definitief in te schrijven.

De wachtlijst is niet van toepassing voor een 1e implantologieconsult bij dr. Jensen of voor protheseafspraken bij onze tandprotheticus Rob van de Pol.

Kom alvast binnen kijken via Google

Persoonsgegevens

Voor een inschrijving hebben wij uw persoonsgegevens nodig. U kunt die per brief, per e-mail of telefonisch aan ons doorgeven aan de hand van een vragenlijst. Het is prettig als u uw vorige tandarts vraagt om uw behandeldossier naar ons op te sturen. Wij vragen u ook naar uw gezondheidstoestand. Als in de loop van tijd hierin veranderingen optreden willen wij dat graag van u weten. Klik hier voor de vragenlijst.

Tevens vragen wij u om een geldig legitimatiebewijs (ID-kaart of paspoort). Om uw BSN (BurgerServiceNummer) te mogen vermelden op nota's en declaraties, correspondentie, behandeldossier etc. zijn wij van overheidswege verplicht eerst uw identiteit vast te stellen. Klik hier voor meer informatie over BSN.

Privacy

Alleen met uw toestemming verstrekken wij uw gegevens aan derden. Dit geldt niet voor collega-tandartsen en medische specialisten. In ons privacy reglement kunt u de details lezen. Omdat wij veel belang hechten aan de band tussen u en uw tandarts, krijgt u een vaste tandarts toegewezen.

Mondhygiënist

Ook niet-patiënten kunnen terecht bij onze mondhygiënisten. Dit kan echter alleen na overleg met uw eigen tandarts. Uw tandarts krijgt automatisch een verslag van de bevindingen van de mondhygiënist.

Second opinion

Wanneer u ingeschreven staat bij een andere tandarts kunt u na overleg bij ons eenmalig terecht voor een second opinion. U wordt dan ingeschreven en meteen weer uitgeschreven. Ook dan geldt dat wij uw volledige persoonsgegevens en gezondheidstoestand noteren.

Welkom/Home

Protheses

Spoed

Behandeling

Zo gaat het

Preventie

Loppersum

Voorlichting

Uithuizen

Openingstijden:
Maandag 8.00 tot 21.00 uur

Dinsdag t/m vrijdag: 8.00 tot 17.00 uur

Telefonisch afspreken
Ma. t/m vr.    8.00-12.00 en 13.00-17.00 uur
 

Loppersum:
Molenweg 2, 9919 AH Loppersum, tel: 0596-57 28 18 
e-mail: tandartsenloppersum@tandartsenloppersum.nl

Uithuizen:
Industrieweg 4, 9981 HJ Uithuizen, tel: 0595-43 17 16
e-mail: uithuizen@tandartsenuithuizen.nl

Buiten de openingstijden kunt u terecht bij:
BEKIJK HIER ONZE SPOED DIENST

Online Afspraak Maken
Online Afspraak Maken

 

 

 

knmt logo digitaal

ivoren kruis download

kwaliteitsregister tandartsen logo

Inschrijven in Loppersum

WIE NEEMT WAAR?
Dentist de TandartsenpraktijkDentist de TandartsenpraktijkDentist de TandartsenpraktijkDentist de TandartsenpraktijkDentist de Tandartsenpraktijk
logo loppersum
logo uithuizen
vlak
vlak