Loppersum: 0596-57 28 18 

   Uithuizen:    0595-43 17 16

Ons praktijkgebouw in Loppersum

In 1994 is ons nieuwe praktijkgebouw in gebruik genomen. Kom en kijk via Google maps alvast binnen.

Visie

Het gebouw is in eerste instantie opgeleverd met twee behandelkamers. Het is zo ontworpen dat eenvoudig uitbreidingen en veranderingen kunnnen plaatsvinden.

Behalve een op de toekomstige ontwikkelingen voorbereid gebouw met een gemakkelijke toegankelijkheid is veel zorg besteed aan openheid en vriendelijkheid. Hierdoor hopen wij dat de helaas vanzelfsprekende angst voor de tandarts iets zal verminderen.

Ligging

Het gebouw ligt aan de voorkant aan het begin van de Molenweg in Loppersum. Dit is de doorgaande weg door het dorp richting ´t Zandt. Aan de achterkant heeft de praktijk een ingang tegenover het station. De trein van Groningen naar Delfzijl (v.v.) stop hier twee keer per uur, en geeft aansluiting op verschillende buslijnen.

Indeling

Alle patiëntenfuncties zijn gebouwd om de wachthal, waarin centraal in het gebouw de balie waakt over de patiëntenstromen.

Op de begane grond zijn er behalve de wachthal vijf behandelkamers. De balie ligt als een spin in het web tussen de behandelkamers, en grenst aan de sterilisatieruimte.

De behandelkamers worden door hun kleur onderscheiden: rood, geel, wit, blauw en groen.

De machines, die veel lawaai maken, zoals compressor en afzuigmotoren, zijn buiten het oorspronkelijke gebouw geplaatst in het magazijn. Het OPG-röntgen apparaat heeft een eigen ruimte. Voor laboratorium-/ techniekwerkzaamheden is in het magazijn een aparte ruimte gemaakt.

De bovenverdieping is in 2000 gebouwd en biedt ruimte voor personeel en administratie. De kantine heeft een prachtig uitzicht over het spoor en daarachter het mooie Groningse landschap.

Technisch...

Samen met aannemer Burema zijn systemen uitgedacht om maximale geluiddichtheid te garanderen zonder dat dit ten kosten gaat van openheid, transparantie en fuctionaliteit.

Door het gebruik van flexibele systeemwanden en systeemplafonds is het gebouw aan te passen aan veranderende omstandigheden.

Voor de vele leidingen die in het gebouw liggen is een ruime kelderruimte met goede verlichting aangebracht. Vrijwel alle leidingen liggen hier overzichtelijk op één lijn.

Voor de tandheelkundige installaties is samengewerkt met Dental Union.

plattegrond boven onder klein

Welkom/Home

Protheses

Spoed

Behandeling

Zo gaat het

Preventie

Loppersum

Voorlichting

Uithuizen

Openingstijden:
Maandag 8.00 tot 21.00 uur

Dinsdag t/m vrijdag: 8.00 tot 17.00 uur

Telefonisch afspreken
Ma. t/m vr.    8.00-12.00 en 13.00-17.00 uur
 

Loppersum:
Molenweg 2, 9919 AH Loppersum, tel: 0596-57 28 18 
e-mail: tandartsenloppersum@tandartsenloppersum.nl

Uithuizen:
Industrieweg 4, 9981 HJ Uithuizen, tel: 0595-43 17 16
e-mail: uithuizen@tandartsenuithuizen.nl

Buiten de openingstijden kunt u terecht bij:
BEKIJK HIER ONZE SPOED DIENST

Online Afspraak Maken
Online Afspraak Maken

 

 

 

knmt logo digitaal

ivoren kruis download

kwaliteitsregister tandartsen logo

Praktijkgebouw

WIE NEEMT WAAR?
Dentist de Tandartsenpraktijk Loppersum
logo loppersum
logo uithuizen
vlak
vlak