Loppersum: 0596-57 28 18 

   Uithuizen:    0595-43 17 16

Waarneemdienst

Onze waarneemdienst is bedoeld voor spoedklachten als uw eigen tandarts afwezig is. De dienstdoende tandarts neemt waar voor patiënten van tandartsen, uit het gebied van Zoutkamp tot Spijk, boven het Eemskanaal (Tandartsenkring Noord-Groningen). In de plaatselijke kranten staat wie er waarneemt tijdens afwezigheid. Ook zijn de namen en telefoonnummers op ons antwoordapparaat te beluisteren.

's Avonds en 's nachts

De avond- en nachtdienst is alleen bedoeld voor ongelukken en ernstige nabloedingen. Bij pijnklachten kunt u eventueel bellen voor advies. De volgende ochtend kunt u vanaf 8.00 uur bellen met uw eigen tandarts. U wordt verzocht een geldig legitimatiebewijs, geldig verzekeringsbewijs en indien van toepassing een actuele medicijnenlijst mee te nemen bij uw bezoek. Tevens dient u voldoende contant geld mee te nemen om de behandeling af te rekenen.

Hulp in het weekend

Op zaterdag en zondag is er een spreekuur om 11.00 uur en om 17.00 uur in de praktijk van de dienstdoende tandarts. Het is prettig als u van te voren even belt met de dienstdoende tandarts. In principe wordt er alleen noodhulp verleend. Uw eigen tandarts krijgt een verslag en kan eventueel een vervolgbehandeling doen.

U wordt verzocht een geldig legitimatiebewijs, geldig verzekeringsbewijs en indien van toepassing een actuele medicijnenlijst mee te nemen bij uw bezoek. Tevens dienst u voldoende contant geld mee te nemen om de behandeling af te rekenen.

Kosten

Bij weekend en avondbehandelingen brengen wij een toeslag in rekening boven op de normale kosten. De rekening moet contact worden voldaan. Houdt u rekening met bedragen tussen de € 50,-- en € 150,--  euro afhankelijk wat er gedaan is.

Wie neemt waar?

Hieronder staat wie op dit moment waarneemt. Raadpleeg eerst het centrale nummer van de Vereniging Tandartsen Noord-Groningen (VTNG) 0900-0608 (€ 0,25 p/m), want het rooster kan aan veranderingen onderhevig zijn.

Welkom/Home

Protheses

Spoed

Behandeling

Zo gaat het

Preventie

Loppersum

Voorlichting

Uithuizen

Openingstijden:
Maandag 8.00 tot 21.00 uur

Dinsdag t/m vrijdag: 8.00 tot 17.00 uur

Telefonisch afspreken
Ma. t/m vr.    8.00-12.00 en 13.00-17.00 uur
 

Loppersum:
Molenweg 2, 9919 AH Loppersum, tel: 0596-57 28 18 
e-mail: tandartsenloppersum@tandartsenloppersum.nl

Uithuizen:
Industrieweg 4, 9981 HJ Uithuizen, tel: 0595-43 17 16
e-mail: uithuizen@tandartsenuithuizen.nl

Buiten de openingstijden kunt u terecht bij:
BEKIJK HIER ONZE SPOED DIENST

Online Afspraak Maken
Online Afspraak Maken

 

 

 

he m m j

ivoren kruis download

kwaliteitsregister tandartsen logo

rc

logo ixorg x

WIE NEEMT WAAR?
Dentist de TandartsenpraktijkDentist de TandartsenpraktijkDentist de TandartsenpraktijkDentist de TandartsenpraktijkDentist de Tandartsenpraktijk
logo loppersum
logo uithuizen
vlak
vlak