Loppersum: 0596-57 28 18 

   Uithuizen:    0595-43 17 16

Welkom bij uw tandarts !

Wij doen ons best om u altijd door uw eigen vaste tandarts te laten behandelen. Hij/zij is er in de eerste plaats voor u. Uiteraard kijkt hij/zij niet alleen naar uw gebit maar ook naar u als mens. Uw algehele gezondheid is ook belangrijk om te bepalen wat in uw geval mogelijk of verstandig is. Samen met u proberen wij uw gebit zo goed mogelijk te onderhouden.

Gezond gebit

Wij zijn er om uw gebit gezond te houden en dat lukt ons het best wanneer u zich op uw gemak voelt. Van de inrichting van de wachtkamer tot aan de tandartsstoel: alles is erop gericht om een bezoek aan uw tandarts zo aangenaam mogelijk te laten verlopen. Wij proberen ervoor te zorgen dat u uw gebit zo lang mogelijk kunt behouden.

Controles

Bij een afspraak voor een (half)jaarlijkse controle wordt uw gebit en het tandvlees gecontroleerd. Indien nodig verwijderen we dan ook tandsteen. Als u veel tandsteen heeft of als uw tandvlees niet goed gezond is, roepen wij de hulp in van één van onze mondhygiënistes. Om gaatjes te ontdekken als ze nog klein zijn worden er regelmatig ‘bite-wing’ röntgenfoto’s gemaakt.

Vervolgbehandeling

Als er een vervolgbehandeling gedaan moet worden, wordt de tijd ingeschat die daarvoor nodig is. U kunt dan bij de balie de vervolgafspraak maken.

Geen pijn

Een behandeling hoeft niet pijnlijk te zijn; als u het prettig vindt verdoven wij de tand of kies, ook bij het vullen van gaatjes.De bijsluiter van de verdoving kunt u hier lezen.

Uitgebreide behandelingen

Als u uw gebit volledig wilt laten opknappen, maken wij meestal eerst röntgenfoto´s en afdrukken. Aan de hand hiervan worden de (on)mogelijkheden bestudeerd. De mogelijke alternatieven worden met u besproken. Daarna maken wij een begroting van de kosten. Vaak wordt een dergelijk plan dan gefaseerd uitgevoerd.

Zie ook

.. bij de mondhygienist

.. bij de preventieassistent

.. bij de implantoloog

Welkom/Home

Protheses

Spoed

Behandeling

Zo gaat het

Preventie

Loppersum

Voorlichting

Uithuizen

Openingstijden:
Maandag 8.00 tot 21.00 uur

Dinsdag t/m vrijdag: 8.00 tot 17.00 uur

Telefonisch afspreken
Ma. t/m vr.    8.00-12.00 en 13.00-17.00 uur
 

Loppersum:
Molenweg 2, 9919 AH Loppersum, tel: 0596-57 28 18 
e-mail: tandartsenloppersum@tandartsenloppersum.nl

Uithuizen:
Industrieweg 4, 9981 HJ Uithuizen, tel: 0595-43 17 16
e-mail: uithuizen@tandartsenuithuizen.nl

Buiten de openingstijden kunt u terecht bij:
BEKIJK HIER ONZE SPOED DIENST

Online Afspraak Maken
Online Afspraak Maken

 

 

 

knmt logo digitaal

ivoren kruis download

kwaliteitsregister tandartsen logo

.. zo gaat het bij de TANDARTS

WIE NEEMT WAAR?
Dentist de TandartsenpraktijkDentist de TandartsenpraktijkDentist de TandartsenpraktijkDentist de TandartsenpraktijkDentist de Tandartsenpraktijk
logo loppersum
logo uithuizen
vlak
vlak